Zlatić, L. (2022). KEMIJSKI SASTAV JABUČASTOG VOĆA (Završni rad). Slavonski Brod: Sveučilište u Slavonskom Brodu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:050069
Zlatić, Luka. "KEMIJSKI SASTAV JABUČASTOG VOĆA." Završni rad, Sveučilište u Slavonskom Brodu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:050069
Zlatić, Luka. "KEMIJSKI SASTAV JABUČASTOG VOĆA." Završni rad, Sveučilište u Slavonskom Brodu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:050069
Zlatić, L. (2022). 'KEMIJSKI SASTAV JABUČASTOG VOĆA', Završni rad, Sveučilište u Slavonskom Brodu, citirano: 26.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:050069
Zlatić L. KEMIJSKI SASTAV JABUČASTOG VOĆA [Završni rad]. Slavonski Brod: Sveučilište u Slavonskom Brodu; 2022 [pristupljeno 26.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:050069
L. Zlatić, "KEMIJSKI SASTAV JABUČASTOG VOĆA", Završni rad, Sveučilište u Slavonskom Brodu, Slavonski Brod, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:050069