Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
Essegg: od gastronomije do jezičnoga identiteta
IDENTITETI-KULTURE-JEZICI ; Godišnjak Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru ; Na raskrižju kultura - novi metodološki izazovi, 7 (2021); 63-81. urn:nbn:hr:262:090067


Citirajte ovaj rad

Brekalo, M., Lukić, A. i Stipić, I. (2021). Essegg: od gastronomije do jezičnoga identiteta. IDENTITETI-KULTURE-JEZICI ; Godišnjak Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru ; Na raskrižju kultura - novi metodološki izazovi, 7., 63-81. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:090067

Brekalo, Miljenko, et al. "Essegg: od gastronomije do jezičnoga identiteta." IDENTITETI-KULTURE-JEZICI ; Godišnjak Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru ; Na raskrižju kultura - novi metodološki izazovi, vol. 7, 2021, str. 63-81. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:090067

Brekalo, Miljenko, Anamarija Lukić i Ivan Stipić. "Essegg: od gastronomije do jezičnoga identiteta." IDENTITETI-KULTURE-JEZICI ; Godišnjak Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru ; Na raskrižju kultura - novi metodološki izazovi 7 (2021): 63-81. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:090067

Brekalo, M., Lukić, A. i Stipić, I. (2021) 'Essegg: od gastronomije do jezičnoga identiteta', IDENTITETI-KULTURE-JEZICI ; Godišnjak Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru ; Na raskrižju kultura - novi metodološki izazovi, 7, str. 63-81. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:090067 (Datum pristupa: 25.01.2025.)

Brekalo M, Lukić A, Stipić I. Essegg: od gastronomije do jezičnoga identiteta. IDENTITETI-KULTURE-JEZICI ; Godišnjak Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru ; Na raskrižju kultura - novi metodološki izazovi [Internet]. 2021. [pristupljeno 25.01.2025.];7:63-81. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:090067

M. Brekalo, A. Lukić i I. Stipić, "Essegg: od gastronomije do jezičnoga identiteta", IDENTITETI-KULTURE-JEZICI ; Godišnjak Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru ; Na raskrižju kultura - novi metodološki izazovi, vol. 7, str. 63-81, 2021. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:090067. [Citirano: 25.01.2025.]

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.