Scientific paper - Original scientific paper
Essegg: od gastronomije do jezičnoga identiteta
IDENTITETI-KULTURE-JEZICI ; Godišnjak Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru ; Na raskrižju kultura - novi metodološki izazovi, 7 (2021); 63-81. urn:nbn:hr:262:090067


Cite this document

Brekalo, M., Lukić, A. & Stipić, I. (2021). Essegg: od gastronomije do jezičnoga identiteta. IDENTITETI-KULTURE-JEZICI ; Godišnjak Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru ; Na raskrižju kultura - novi metodološki izazovi, 7., 63-81. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:090067

Brekalo, Miljenko, et al. "Essegg: od gastronomije do jezičnoga identiteta." IDENTITETI-KULTURE-JEZICI ; Godišnjak Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru ; Na raskrižju kultura - novi metodološki izazovi, vol. 7, 2021, pp. 63-81. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:090067

Brekalo, Miljenko, Anamarija Lukić and Ivan Stipić. "Essegg: od gastronomije do jezičnoga identiteta." IDENTITETI-KULTURE-JEZICI ; Godišnjak Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru ; Na raskrižju kultura - novi metodološki izazovi 7 (2021): 63-81. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:090067

Brekalo, M., Lukić, A. and Stipić, I. (2021) 'Essegg: od gastronomije do jezičnoga identiteta', IDENTITETI-KULTURE-JEZICI ; Godišnjak Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru ; Na raskrižju kultura - novi metodološki izazovi, 7, pp. 63-81. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:090067 (Accessed 06 February 2025)

Brekalo M, Lukić A, Stipić I. Essegg: od gastronomije do jezičnoga identiteta. IDENTITETI-KULTURE-JEZICI ; Godišnjak Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru ; Na raskrižju kultura - novi metodološki izazovi [Internet]. 2021 [cited 2025 February 06];7:63-81. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:090067

M. Brekalo, A. Lukić and I. Stipić, "Essegg: od gastronomije do jezičnoga identiteta", IDENTITETI-KULTURE-JEZICI ; Godišnjak Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru ; Na raskrižju kultura - novi metodološki izazovi, vol. 7, pp. 63-81, 2021. [Online]. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:090067. [Accessed: 06 February 2025]

Please login to the repository to save this object to your list.