Petrović, A. (2023). UTJECAJ KALCIZACIJE NA KVALITETU ČEŠNJAKA (ALLIUM SATIVUM L.) (Specijalistički diplomski stručni). Slavonski Brod: Sveučilište u Slavonskom Brodu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:878509
Petrović, Anita. "UTJECAJ KALCIZACIJE NA KVALITETU ČEŠNJAKA (ALLIUM SATIVUM L.)." Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište u Slavonskom Brodu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:878509
Petrović, Anita. "UTJECAJ KALCIZACIJE NA KVALITETU ČEŠNJAKA (ALLIUM SATIVUM L.)." Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište u Slavonskom Brodu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:878509
Petrović, A. (2023). 'UTJECAJ KALCIZACIJE NA KVALITETU ČEŠNJAKA (ALLIUM SATIVUM L.)', Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište u Slavonskom Brodu, citirano: 21.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:878509
Petrović A. UTJECAJ KALCIZACIJE NA KVALITETU ČEŠNJAKA (ALLIUM SATIVUM L.) [Specijalistički diplomski stručni]. Slavonski Brod: Sveučilište u Slavonskom Brodu; 2023 [pristupljeno 21.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:878509
A. Petrović, "UTJECAJ KALCIZACIJE NA KVALITETU ČEŠNJAKA (ALLIUM SATIVUM L.)", Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište u Slavonskom Brodu, Slavonski Brod, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:878509