Petrović, A. (2023). UTJECAJ KALCIZACIJE NA KVALITETU ČEŠNJAKA (ALLIUM SATIVUM L.) (Master's thesis). Slavonski Brod: University of Slavonski Brod. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:878509
Petrović, Anita. "UTJECAJ KALCIZACIJE NA KVALITETU ČEŠNJAKA (ALLIUM SATIVUM L.)." Master's thesis, University of Slavonski Brod, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:878509
Petrović, Anita. "UTJECAJ KALCIZACIJE NA KVALITETU ČEŠNJAKA (ALLIUM SATIVUM L.)." Master's thesis, University of Slavonski Brod, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:878509
Petrović, A. (2023). 'UTJECAJ KALCIZACIJE NA KVALITETU ČEŠNJAKA (ALLIUM SATIVUM L.)', Master's thesis, University of Slavonski Brod, accessed 27 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:878509
Petrović A. UTJECAJ KALCIZACIJE NA KVALITETU ČEŠNJAKA (ALLIUM SATIVUM L.) [Master's thesis]. Slavonski Brod: University of Slavonski Brod; 2023 [cited 2024 October 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:878509
A. Petrović, "UTJECAJ KALCIZACIJE NA KVALITETU ČEŠNJAKA (ALLIUM SATIVUM L.)", Master's thesis, University of Slavonski Brod, Slavonski Brod, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:878509