prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ KALCIZACIJE NA KVALITETU ČEŠNJAKA (ALLIUM SATIVUM L.)
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
UTJECAJ KALCIZACIJE NA KVALITETU ČEŠNJAKA (ALLIUM SATIVUM L.)

Petrović, Anita
University of Slavonski Brod
Department of Biotechnology

Cite this document

Petrović, A. (2023). UTJECAJ KALCIZACIJE NA KVALITETU ČEŠNJAKA (ALLIUM SATIVUM L.) (Master's thesis). Slavonski Brod: University of Slavonski Brod. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:878509

Petrović, Anita. "UTJECAJ KALCIZACIJE NA KVALITETU ČEŠNJAKA (ALLIUM SATIVUM L.)." Master's thesis, University of Slavonski Brod, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:878509

Petrović, Anita. "UTJECAJ KALCIZACIJE NA KVALITETU ČEŠNJAKA (ALLIUM SATIVUM L.)." Master's thesis, University of Slavonski Brod, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:878509

Petrović, A. (2023). 'UTJECAJ KALCIZACIJE NA KVALITETU ČEŠNJAKA (ALLIUM SATIVUM L.)', Master's thesis, University of Slavonski Brod, accessed 27 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:878509

Petrović A. UTJECAJ KALCIZACIJE NA KVALITETU ČEŠNJAKA (ALLIUM SATIVUM L.) [Master's thesis]. Slavonski Brod: University of Slavonski Brod; 2023 [cited 2024 October 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:878509

A. Petrović, "UTJECAJ KALCIZACIJE NA KVALITETU ČEŠNJAKA (ALLIUM SATIVUM L.)", Master's thesis, University of Slavonski Brod, Slavonski Brod, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:878509

Please login to the repository to save this object to your list.