Stefanović, K. (2022). RAZVIJANJE KVALITETNIH LOKALNIH PROIZVODA NA OPG ŠAMČANKA (Završni rad). Slavonski Brod: Sveučilište u Slavonskom Brodu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:724263
Stefanović, Katica. "RAZVIJANJE KVALITETNIH LOKALNIH PROIZVODA NA OPG ŠAMČANKA." Završni rad, Sveučilište u Slavonskom Brodu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:724263
Stefanović, Katica. "RAZVIJANJE KVALITETNIH LOKALNIH PROIZVODA NA OPG ŠAMČANKA." Završni rad, Sveučilište u Slavonskom Brodu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:724263
Stefanović, K. (2022). 'RAZVIJANJE KVALITETNIH LOKALNIH PROIZVODA NA OPG ŠAMČANKA', Završni rad, Sveučilište u Slavonskom Brodu, citirano: 09.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:724263
Stefanović K. RAZVIJANJE KVALITETNIH LOKALNIH PROIZVODA NA OPG ŠAMČANKA [Završni rad]. Slavonski Brod: Sveučilište u Slavonskom Brodu; 2022 [pristupljeno 09.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:724263
K. Stefanović, "RAZVIJANJE KVALITETNIH LOKALNIH PROIZVODA NA OPG ŠAMČANKA", Završni rad, Sveučilište u Slavonskom Brodu, Slavonski Brod, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:724263