Pajić, D. (2021). PRIMJENA LJEKOVITIH, ZAČINSKIH I AROMATIČNIH BILJAKA U CVJEĆARSTVU (Završni rad). Slavonski Brod: Sveučilište u Slavonskom Brodu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:272476
Pajić, Danijela. "PRIMJENA LJEKOVITIH, ZAČINSKIH I AROMATIČNIH BILJAKA U CVJEĆARSTVU." Završni rad, Sveučilište u Slavonskom Brodu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:272476
Pajić, Danijela. "PRIMJENA LJEKOVITIH, ZAČINSKIH I AROMATIČNIH BILJAKA U CVJEĆARSTVU." Završni rad, Sveučilište u Slavonskom Brodu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:272476
Pajić, D. (2021). 'PRIMJENA LJEKOVITIH, ZAČINSKIH I AROMATIČNIH BILJAKA U CVJEĆARSTVU', Završni rad, Sveučilište u Slavonskom Brodu, citirano: 28.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:272476
Pajić D. PRIMJENA LJEKOVITIH, ZAČINSKIH I AROMATIČNIH BILJAKA U CVJEĆARSTVU [Završni rad]. Slavonski Brod: Sveučilište u Slavonskom Brodu; 2021 [pristupljeno 28.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:272476
D. Pajić, "PRIMJENA LJEKOVITIH, ZAČINSKIH I AROMATIČNIH BILJAKA U CVJEĆARSTVU", Završni rad, Sveučilište u Slavonskom Brodu, Slavonski Brod, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:272476