prikaz prve stranice dokumenta PRIMJENA LJEKOVITIH, ZAČINSKIH I AROMATIČNIH BILJAKA U CVJEĆARSTVU
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
PRIMJENA LJEKOVITIH, ZAČINSKIH I AROMATIČNIH BILJAKA U CVJEĆARSTVU

Pajić, Danijela
Sveučilište u Slavonskom Brodu
Biotehnički odjel

Citirajte ovaj rad

Pajić, D. (2021). PRIMJENA LJEKOVITIH, ZAČINSKIH I AROMATIČNIH BILJAKA U CVJEĆARSTVU (Završni rad). Slavonski Brod: Sveučilište u Slavonskom Brodu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:272476

Pajić, Danijela. "PRIMJENA LJEKOVITIH, ZAČINSKIH I AROMATIČNIH BILJAKA U CVJEĆARSTVU." Završni rad, Sveučilište u Slavonskom Brodu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:272476

Pajić, Danijela. "PRIMJENA LJEKOVITIH, ZAČINSKIH I AROMATIČNIH BILJAKA U CVJEĆARSTVU." Završni rad, Sveučilište u Slavonskom Brodu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:272476

Pajić, D. (2021). 'PRIMJENA LJEKOVITIH, ZAČINSKIH I AROMATIČNIH BILJAKA U CVJEĆARSTVU', Završni rad, Sveučilište u Slavonskom Brodu, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:272476

Pajić D. PRIMJENA LJEKOVITIH, ZAČINSKIH I AROMATIČNIH BILJAKA U CVJEĆARSTVU [Završni rad]. Slavonski Brod: Sveučilište u Slavonskom Brodu; 2021 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:272476

D. Pajić, "PRIMJENA LJEKOVITIH, ZAČINSKIH I AROMATIČNIH BILJAKA U CVJEĆARSTVU", Završni rad, Sveučilište u Slavonskom Brodu, Slavonski Brod, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:272476

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.