Novotni, L. (2021). Utjecaj brzine rezanja i istrošenosti alata na oblik odvojene čestice kod tokarenja (Završni rad). Slavonski Brod: Sveučilište u Slavonskom Brodu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:454860
Novotni, Luka. "Utjecaj brzine rezanja i istrošenosti alata na oblik odvojene čestice kod tokarenja." Završni rad, Sveučilište u Slavonskom Brodu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:454860
Novotni, Luka. "Utjecaj brzine rezanja i istrošenosti alata na oblik odvojene čestice kod tokarenja." Završni rad, Sveučilište u Slavonskom Brodu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:454860
Novotni, L. (2021). 'Utjecaj brzine rezanja i istrošenosti alata na oblik odvojene čestice kod tokarenja', Završni rad, Sveučilište u Slavonskom Brodu, citirano: 19.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:454860
Novotni L. Utjecaj brzine rezanja i istrošenosti alata na oblik odvojene čestice kod tokarenja [Završni rad]. Slavonski Brod: Sveučilište u Slavonskom Brodu; 2021 [pristupljeno 19.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:454860
L. Novotni, "Utjecaj brzine rezanja i istrošenosti alata na oblik odvojene čestice kod tokarenja", Završni rad, Sveučilište u Slavonskom Brodu, Slavonski Brod, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:454860