Tomašičević, D. (2023). UTJECAJ TEMPERATURE PREDGRIJAVANJA NA KVALITETU ZAVARENIH SPOJEVA (Završni rad). Slavonski Brod: Sveučilište u Slavonskom Brodu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:172689
Tomašičević, Domagoj. "UTJECAJ TEMPERATURE PREDGRIJAVANJA NA KVALITETU ZAVARENIH SPOJEVA." Završni rad, Sveučilište u Slavonskom Brodu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:172689
Tomašičević, Domagoj. "UTJECAJ TEMPERATURE PREDGRIJAVANJA NA KVALITETU ZAVARENIH SPOJEVA." Završni rad, Sveučilište u Slavonskom Brodu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:172689
Tomašičević, D. (2023). 'UTJECAJ TEMPERATURE PREDGRIJAVANJA NA KVALITETU ZAVARENIH SPOJEVA', Završni rad, Sveučilište u Slavonskom Brodu, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:172689
Tomašičević D. UTJECAJ TEMPERATURE PREDGRIJAVANJA NA KVALITETU ZAVARENIH SPOJEVA [Završni rad]. Slavonski Brod: Sveučilište u Slavonskom Brodu; 2023 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:172689
D. Tomašičević, "UTJECAJ TEMPERATURE PREDGRIJAVANJA NA KVALITETU ZAVARENIH SPOJEVA", Završni rad, Sveučilište u Slavonskom Brodu, Slavonski Brod, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:172689